News
Znanstvena konferencija u čast Miroslava Tuđmana
30 sij 2022 05:25:00
1735 views
S obzirom da će se u ponedjeljak 31. siječnja navršiti godina dana od odlaska prof.dr. Miroslava Tuđmana, njegovi prijatelji i suradnici iz Hrvastke i inozemstva odlučili su održati znanstvenu konferenciju njemu u čast. 

Organizatori su Institut društvenih znanosti Ivo Pilar kojeg je prof. Tuđman bio jedan od osnivača, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu gdje je prof. Tuđman bio jedan od osnivača Odsjeka za informacijske znanosti te Udruga sv. Jurja koju je prof. Tuđman, kao nevladinu neprofitnu i nestranačku udrugu osnovao krajem 1999. U organizaciji konferencije kao i na samoj konferenciji sudjelovat će priznati stručnajci iz Izraela, Slovenije, Poljske, Nizozemske, Litve, Grčke te Bosne i Hercegovine.

Tematska područja organizirana su u skladu sa znanstvenim intersima pok. prof. Tuđmana: teorija i upravljanje informacijama i znanjem, teorija dezinformacija koje je prof. Tuđman jedan od inicijatora, izvještajno-sigurnosnim službama i njihovim aktivnostima, analizi povijesnih događaja u kontekstu borbe protiv dezinformacija i lažnih vijesti.

Međunarodna znanstvena konferencija bit će organizirana isključivo putem računalne aplikacije Webex.
Konferenciju možete uživo pratiti oba dana na YouTube stranici.

 

 


 


 

Gallery / Galerija slika
Nema galerije slika / No image Gallery

ZgSecForum